Consell Executiu amb un sol acord

El Consell Executiu es reuneix cada dimarts al Palau de la Generalitat i aprova els acords de govern que els consellers porten a la reunió. Temps enrere, els consellers es barallaven per portar-hi decrets o projectes de llei. Els anys del procés va fer que el volum d’acords –i el seu pes polític– caigués en picat.

L’entrada de Pere Aragonès a la presidència prometia recuperar els Consells Executius prolífics. Però, en un nou rècord, dimarts de la setmana passada només van aprovar un sol acord per demanar una comissió d’investigació del 17-A arran dels comentaris de Villarejo i un parell de nomenaments menors.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.