Més pressió de CCOO i UGT perquè ERC doni suport a la reforma laboral

Els dirigents sindicals equiparen l’actual posició dels republicans amb votar a favor de la legislació del PP

Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés
Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés

Els principals dirigents de CCOO i UGT, Unai Sordo i Pepe Álvarez, han incrementat la pressió sobre ERC les darreres hores perquè voti a favor de la reforma laboral pactada pel govern espanyol amb aquests sindicats i els empresaris.

En un acte conjunt organitzat a Barcelona, Álvarez ha equiparat el fet de rebutjar l’aprovació del nou marc laboral amb votar a favor de la legislació del PP. Sordo, per la seva part, ha vaticinat que la tramitació de la nova llei podria acabar “com el rosari de l’aurora” si ERC no canvia de parer.

CCOO i UGT defensen que és “molt important” que el decret llei sobre la nova reforma laboral tiri endavant amb el suport d’una majoria àmplia, perquè consideren es tracta de la “mesura estrella” de la legislatura” i d’un “gran acord” que permet que s’abordin qüestions fonamentals relatius a les condicions laborals.

No obstant això, també han afegit que no es tracta de cap punt final, ja que preveuen que més endavant es puguin obrir negociacions sobre temes pendents de tractar.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari