Tots els majors de 18 anys ja poden demanar hora per a la dosi de reforç

Per poder demanar hora, han d'haver passat cinc mesos des de la segona dosi de la vacunació

Tots els majors de 18 anys ja poden demanar hora per a la tercera dosi de la vacuna del coronavirus. Per fer-ho, han d’haver passat almenys cinc mesos des de la segona dosi.

Salut va obrir la setmana passada el calendari de cites per a aquest grup d’edat, però havia de fer vuit mesos des d’haver completat la pauta. Això es va fer pensant en els joves que es van vacunar abans del que els tocava per edat, com ara cuidadors de gent gran. Les persones d’entre 18 i 29 anys es van començar a immunitzar de forma massiva a l’estiu i, per tant, ara s’ha començat a complir els cinc mesos de la seva pauta completa.

Per posar-se la dosi de record cal demanar hora a Vacunacovidsalut.cat. En cas d’haver-se contagiat darrerament, el Departament de Salut recomana esperar també cinc mesos des de la infecció per rebre-la. En casos excepcionals, això no obstant, es podrà administrar al cap de quatre setmanes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.