Quins béns i activitats declara oficialment Joan Maria Piqué?

Joan Maria Piqué, a TV3, l'any 2018
Joan Maria Piqué, a TV3, l'any 2018

No consta cap informació de Joan Maria Piqué entre les declaracions oficials d’activitats, de béns patrimonials i d’interessos publicades per la Generalitat de Catalunya aquest mes de gener, corresponents als alts càrrec de l’actual govern de la Generalitat.

Actualment director general de Prospectiva i Innovació a l’Acció Exterior del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert, Piqué destaca a la llista de càrrecs d’aquesta conselleria, que encapçala Victòria Alsina, perquè hi consta acompanyat de cap dada de béns immobles, béns mobles de més de 12.000 euros, vehicles, assegurances, diners al banc, altres productes financers i participacions en societats.

Tampoc apareix res a la seva declaració d’activitats: cap referència d’activitats públiques ni privades. Els espais estan buits, fet que contrasta amb les declaracions dels seus companys de Departament, on hi ha informació i xifres detallades o bé un “no”, si declara que no té res a declarar.

Acció Exterior i Govern Obert és el quart departament de la Generalitat on treballa Piqué, que abans va ser cap de premsa d’Artur Mas quan l’aleshores líder de CDC era president de la Generalitat, responsable de la comunicació exterior de la Generalitat durant la presidència de Carles Puigdemont, director de comunicació del Departament d’Interior, quan el conseller era Miquel Buch, i assessor del conseller Ramon Tremosa al Departament d’Empresa i Coneixement.

(Visited 404 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari