El policia que va atacar Jordi Borràs reconeix que ho va fer per ideologia

Tres anys i mig després de l'agressió al fotoperiodista, el policia ha acceptat una pena d'un any de presó

L’agent de la policia espanyola que va agredir el fotoperiodista Jordi Borràs ho ha reconegut i ha acceptat una pena d’un any de presó. A més, ha retirat la denúncia que va presentar contra el fotoperiodista com a contraatac.

Tres anys i mig després de l’agressió, el cas ha fet un gir de guió total. El policia ha passat de denunciar el fotoperiodista per una falsa agressió a reconèixer que va ser ell qui el va atacar i que ho va fer per motius ideològics.

Així ho ha fet saber la jutgessa que redactarà la sentència per conformitat. D’aquesta manera no hi haurà judici. L’home accepta un any de presó per lesions amb agreujant de delicte d’odi, pagar a Borràs 7.000 euros d’indemnització i fer dos cursos de drets humans.

Amb la via judicial ja tancada amb condemna el fotoperiodista exigeix ara que la policia espanyola l’expulsi del cos: “Ja s’ha demostrat que l’innocent aquí sóc jo, que el culpable és ell i que em va agredir per motius ideològics. No pot ser que es dediqui a una brigada política, que vagi armat i amb placa. Ha de ser expulsat del cos”.

(Visited 186 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari