Ramon Pellicer renova el contracte per presentar els ‘TN cap de setmana’ per 132.669,96 euros

‘El foraster’, de Quim Masferrer, costa 1.122.488 euros, uns 140.000 més que la temporada anterior

Ramon Pellicer, al 'TN cap de setmana', i Quim Masferrer, a 'El foraster'

Ramon Pellicer és la cara habitual dels TN cap de setmana de TV3 des del 2014. Abans havia estat set anys dirigint i presentant el TN vespre. No forma part de la plantilla de TV3 sinó que factura la feina a través de la seva productora Sticakí. És una facturació elevada però que no varia des del 2016, com a mínim, ja que és la primera dada dels seus honoraris que apareix al portal de la Transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA): 132.669,96 euros. L’acompanya en la presentació dels informatius del cap de setmana Cristina Riba, que sí que forma part de la redacció de TV3. Pellicer té 61 anys. Riba, 41. Les darreres setmanes s’han alternat la presentació del TN cap de setmana per raons de seguretat sanitària arran de la sisena onada de la pandèmia de la Covid.

El cost de la renovació del contracte de la CCMA amb Sticakí s’ha pogut saber perquè el portal de la Transparència de la CCMA ha tornat a funcionar després d’estar aturat durant tres setmanes coincidint amb les festes de Nadal. El contracte porta data del 24 de novembre.

La recuperació del funcionament d’aquest portal ha permès conèixer, els contractes firmats els darrers mesos per la CCMA per la realització de tres programes de TV3 que superen el milió d’euros. El més car dels tres és Joc de Cartes, produït per Magnolia TV i presentat per Marc Ribas. Costa 1.438.466,74 euros, quantitat que també inclou l’edició d’estiu d’aquest programa. Està en la seva sisena temporada.

El foraster, produït per Brutal Media i presentat per Quim Masferrer, costa a la CCMA 1.122.488,31 euros. Ja fa vuit temporades que està en antena i la que s’acaba d’estrenar costa uns 140.000 més que l’anterior. La setena havia costat 982.612,49 euros i la sisena, 952.044,45 euros.

Un altre programa el contracte del qual consta en les noves dades aportades per la CCMA i que supera el milió d’euros de cost és Persona infiltrada, produït per Veranda TV i presentat per Marta Torné. La seva tercera temporada costarà 1.038.566,38 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.