Qui ha fet apologia dels jocs bèl•lics al programa ‘KIDS XS’ de Catalunya Ràdio?

Quico Sallés. Aquest periodista, que ja va fer propaganda d’una escola d’estiu paramilitar al programa FAQS de TV3, ha fet apologia dels jocs de simulació de combats de guerra a KIDS XS, de Catalunya Ràdio. Ho ha fet aquest dissabte 22 de gener a la seva secció habitual Soy tu padre. Sallés va explicar en la seva intervenció, d’uns 15 minuts de durada, que fer batalles domèstiques amb pistoles i metralladores amb bales de foam “pot ser molt divertit”. El presentador, Pau Guillamet, ha manifestat els seus dubtes que la seva recomanació encaixés amb la filosofia d’un programa que, segons s’explica al seu web de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), “està pensat com a contingut multiplataforma orientat a pares i mares, famílies amb criatures entre 0 i 10 anys”.

La gràcia d’aquests jocs és, segons Sallés, que es pot combatre per “conquerir el quarto de bany” o “aconseguir unes magdalenes”. “És una teràpia familiar bastant balsàmica, genera complicitat i t’entretens. Pares i avis s’ho passen en gran. No té cap més secret que disparar i tocar-se. És absolutament inofensiu però posa’t ulleres si et vols protegir”. Aquestes van ser algunes de les raons que va donar per justificar aquests jocs bèl·lics al propi domicili.

KIDS XS s’emet els dissabtes de 10 a 11 del matí a iCat i després es repeteix a Catalunya Ràdio de 13 a 14 hores. Al portal de la Transparència de la CCMA només hi consta el que cobra Pau Guillamet per dirigir-lo: 45.425 euros. Dels honoraris de Quico Sallés i els altres col·laboradors del programa, com Txell Bonet o Elisenda Soriguera, no hi ha cap informació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.