La pressió hospitalària es manté elevada però estable tot i l’augment de casos de covid

Els hospitals catalans tenen 2.708 pacients ingressats per coronavirus, 506 d'ells a les UCI

L'Hospital del Mar
L'Hospital del Mar

El nombre de casos de covid-19 continua augmentant de manera constant. Avui, el Departament de Salut ha notificat 19.405 positius més respecte a l’última actualització, però els hospitals catalans mantenen l’estabilitat dins de l’elevada pressió que sofreixen.

Als diferents centres hospitalaris de Catalunya hi ha actualment 2.708 pacients ingressats a causa del coronavirus, és a dir, 67 més que ahir. D’ells, hi ha 506 en estat crític a les UCI, tres menys que en l’anterior recompte, xifres que no han variat considerablement en els darres dies. En les últimes 24 hores no s’ha notificat cap defunció més relacionada amb la covid-19, de manera que des de l’inici de la pandèmia són 25.279.

Quant als principals indicadors que mesuren l’evolució de la pandèmia, la velocitat de propagació del virus (Rt) baixa lleugerament fins a 1,18. També descendeix la positivitat de les proves realitzades als centres de salut, sense comptar els efectuats a les farmàcies, fins al 20,48%.

En canvi, segueix en ascens la incidència acumulada. Per cada 100.000 habitants, a 14 dies puja fins als 5.351 casos, mentre que a 7 dies se situa en els 3.066 casos. El risc de rebrot augmenta fins als 6.383 punts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.