Cambray diu que l’execució de la sentència del 25% en castellà “no canvia res”

El conseller d'Educació només es compromet a aplicar el marc normatiu català

Josep Gonzàlez-Cambray
Josep Gonzàlez-Cambray

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha assegurat que el fet que hagi esdevingut ferma la sentència que obliga la Generalitat a fer que les escoles catalanes a imparteixin un 25% de les classes en castellà “no canvia res”, i s’ha compromès a complir la Llei d’Educació de Catalunya i a desplegar un marc normatiu que “actualitzi i afianci” el model lingüístic vigent fins ara a Catalunya.

Cambray ha afirmat que la situació és la mateixa dels darrers dos mesos i que el decret sobre la fermesa de la sentència, emès aquest divendres pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), entrava en els seus plans perquè forma part del procediment de l’administració de justícia.

A partir d’ara, Educació té deu dies per respondre com executarà la sentència i indicar l’òrgan responsable del seu compliment, i de dos mesos per complir el que s’hi disposa. Contra el decret del TSJC només resta la possibilitar de plantejar un recurs de reposició, alegant alguna infracció.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.