Quin ‘indepe’ fantasieja amb engarjolar i condemnar Miquel Iceta o Maria Eugènia Gay?

Josep Sort
Josep Sort

Josep Sort, el professor de Ciència Política de la UB que va renunciar a la llista electoral de Junts i a ser dirigent de Reagrupament l’any passat, després que s’esbombessin els insults que havia dedicar temps enrere des de Twitter a diversos polítics i periodistes, així com als espanyols, ha tornat aquesta xarxa social fa un temps.

Des del seu compte d’abans, @graccus, però ara amb menys insults, ha deixat clar que segueix sent un independentista de la línia dura, un cop més, aquest cap de setmana, quan ha comentat que “El click serà quan detinguem, engarjolem i condemnem el primer espanyol/a, és igual qui, des de l’Iceta a la Gay, i deixem de ser simpàtics. Llavors guanyarem”.

Com va publicar aquesta secció, el politòleg va errar un grapat de càlculs sobre la independència. Per exemple, va dir que “fins i tot penso que hi haurà una competició per qui serà el primer a reconèixer-nos“, però assenyalava com a “condició indispensable” quelcom que no va succeir: que “la comunitat internacional s’adoni que anem a totes, que no ens arronsarem ni quan Espanya, en el darrer moment, i de forma desesperada, ens ofereixi un pacte que, no cal dir, no serà creïble”.

Sort ha difos darrerament els posicionaments de l’exvicepresident del Parlament Josep Costa, entre altres figures de Junts i la seva òrbita, i també s’ha fet ressò del que alguns independentistes han denunciat com “una nova agressió amb arma blanca” a un dels participants en els talls de l’avinguda Meridiana de Barcelona, la qual cosa en realitat era una bola, ja que la ferida la va causa un cop de colze durant un enfrontament sense armes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Quin ‘indepe’ fantasieja amb engarjolar i condemnar Miquel Iceta o Maria Eugènia Gay?”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.