Elena ensopega amb la primera pedra que apareix

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va arribar per sorpresa, sense experiència en el món policial i de la seguretat, i després que uns quants haguessin rebutjat el càrrec. I és que és sabut de tothom que el titular de la cartera d’Interior mai acaba passant a la història per brillar políticament, sinó que els seus èxits es mesuren pel temps que ha trigat a ensopegar i per quantes ensopegades ha pogut evitar abans de caure, com tots, en desgràcia.

No és un càrrec fàcil i ell ho sap, i també ho diu. Però es dona la circumstància que la primera pedra que se li ha posat al davant podria acabar representant la seva gran ensopegada. I és que la remodelació de la cúpula dels Mossos d’Esquadra que ha impulsat no ha caigut bé ni al cos, ni a l’oposició, ni a part del Govern.

Joan Ignasi Elena havia estat un dels líders del sector autoanomenat catalanista del PSC, i va deixar el partit per muntar la seva pròpia organització quan els socialistes van renunciar al referèndum. La seva plataforma sempre s’ha presentat amb ERC a les eleccions, però ell mai havia anat a les llistes. Ara que és conseller, però, ERC li demana que comenci a militar. I això no li agrada gaire, segons fonts del seu propi gabinet.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.