Elena ensopega amb la primera pedra que apareix

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, va arribar per sorpresa, sense experiència en el món policial i de la seguretat, i després que uns quants haguessin rebutjat el càrrec. I és que és sabut de tothom que el titular de la cartera d’Interior mai acaba passant a la història per brillar políticament, sinó que els seus èxits es mesuren pel temps que ha trigat a ensopegar i per quantes ensopegades ha pogut evitar abans de caure, com tots, en desgràcia.

No és un càrrec fàcil i ell ho sap, i també ho diu. Però es dona la circumstància que la primera pedra que se li ha posat al davant podria acabar representant la seva gran ensopegada. I és que la remodelació de la cúpula dels Mossos d’Esquadra que ha impulsat no ha caigut bé ni al cos, ni a l’oposició, ni a part del Govern.

Joan Ignasi Elena havia estat un dels líders del sector autoanomenat catalanista del PSC, i va deixar el partit per muntar la seva pròpia organització quan els socialistes van renunciar al referèndum. La seva plataforma sempre s’ha presentat amb ERC a les eleccions, però ell mai havia anat a les llistes. Ara que és conseller, però, ERC li demana que comenci a militar. I això no li agrada gaire, segons fonts del seu propi gabinet.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari