Relació nul·la entre el PPC i Cayetana Álvarez de Toledo

La defenestrada diputada popular Cayetana Álvarez de Toledo va fer el salt a la primera línia política encapçalant la llista del PP per Barcelona al Congrés. De fet, el seu fracàs va ser sonat perquè, tot i que ella i María de los Llanos de Luna van aconseguir escó, cap candidat  més  del PPC  va poder formar part del Congrés dels Diputats, i la bufetada electoral va ser ben grossa.

Amb el temps, les discrepàncies entre Álvarez de Toledo i la direcció del PP han acabat amb un fort enfrontament, i col·lateralment el PPC s’ha quedat sense una de les seves dues diputades catalanes, atès que la relació entre el partit i la díscola són avui en dia gairebé nul·les. Ni exerceix de diputada territorial ni plega, per més que li hagin demanat des del PPC.

L’exalcalde de Castelldefels i president del PP de Barcelona, Manu Reyes, era el número 3 de la llista popular a les eleccions generals del 2019. La seva experiència com a diputat al Parlament en diversos anys i a l’Ajuntament el fa una de les persones amb qui més confia el PPC per fer feina. Si Cayetana Álvarez de Toledo plegués, seria ell el segon diputat del PPC a Madrid. I és per això que es pressiona perquè la marquesa deixi l’escó.

(Visited 60 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari