La bicefàlia “que no marxa”

Els partits, especialment els clàssics, necessiten un lideratge clar i nítid. És el cas del PSC, que quan ha volgut tenir lideratges compartits ha acabat sempre amb les lluites internes més virulentes. Així, quan Miquel Iceta va anunciar que plegava de primer secretari per deixar pas a Salvador Illa, tot el partit –els implicats inclosos– va estar d’acord que el relleu havia de ser complet, i que el lideratge estaria del tot en mans d’Illa. I així va ser. Però el que no acaba de rutllar és la influència que intenten tenir els estrets col·laboradors d’Iceta. “És com una bicefàlia d’equips que no marxa”, diu un dirigent de l’actual executiva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.