Quants diners ha costat el nou espot d’’El Matí de Catalunya Ràdio’?

37.600 euros. L’audiència d’El Matí de Catalunya Ràdio no acaba d’arrencar després que Laura Rosel substituís a Mònica Terribas com a directora i presentadora del programa. Terribas va arribar a uns sostres d’audiència de 574.000 oients mentre que Rosel s’ha hagut de conformar amb els quasi 400.000 que va aconseguir en la darrera onada de l’Enquesta General de Mitjans (EGM). Per Rosel és el nivell més alt d’audiència aconseguit des de que es va fer amb la direcció del programa ara fa dues temporades. L’EGM li va donar 53.000 oients més que en l’onada anterior.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) li va encarregar la campanya a l’agència Evil Love mitjançant un contracte firmat el 3 de desembre passat. Els creatius d’Evil Love es van posar a la feina ràpidament i l’espot ja es pot veure a TV3. No és una agència que treballi habitualment amb la CCMA. Entre els seus últims spots n’hi ha de promoció dels Premis Nacionals de Comunicació, l’exposició sobre Contracultura al Palau Robert o un d’humorístic sobre les vacunes contra la Covid, on fan mugir el rei Felip com si fos una vaca.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.