Jordi Sànchez: “Sense Junts ni Puigdemont no hi ha solució al conflicte”

L'expresident de l'ANC eludeix la responsabilitat d'un possible "fracàs de la gent que creia que podria enganyar els ciutadans amb l'aposta per la taula" de diàleg

Foto: junts.cat

Sense data encara per a una nova trobada de la taula de diàleg entre el Govern central i el Govern de la Generalitat, Junts per Catalunya ha tornat a carregar contra la negociació entre tots dos executius. El secretari general del partit, Jordi Sànchez, ha reivindicat que “sense Junts ni Puigdemont no hi ha solució al conflicte”. No obstant això, no ha proposat nous noms que puguin representar la seva formació a les converses.

Jordi Sànchez ha recordat que Junts “som els que hem anat anunciant que aquesta taula no tindria recorregut”. Malgrat haver boicotejat des de l’inici el diàleg entre la Moncloa i la Generalitat, l’expresident de l’ANC ha demanat que no se’ls “faci responsables del fracàs de la gent que creia que podria enganyar els ciutadans amb l’aposta per aquesta taula”.

El secretari general de Junts també ha destacat que “només un referèndum acordat amb l’Estat podria substituir el mandat de l’1-O”. Però afegeix: “No veiem cap petit senyal que ens indiqui que l’Estat està disposat a acceptar el repte que tota democràcia comporta, el de les urnes”, per la qual cosa ha instat ERC a “avaluar” l’acord de Govern per a buscar alternatives serioses a la taula de diàleg.

Junts ha aprovat avui al seu Consell Nacional el reglament per les eleccions municipals de 2023, una normativa amb la qual vol dur a terme una ‘opa’ sobre el PDeCat per a captar als seus alcaldes i regidors i incorporar-los a l’espai postconvergent liderat per Carles Puigdemont.

(Visited 82 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari