Carrizosa assenyala el director de l’institut de Maresa: “Els funcionaris es deuen al compliment de la llei”

El líder de Ciutadans diu que “no hi haurà suficients llistes separatistes per a tots els que es quedin sense treball per incomplir sentències”

Foto: @CiudadanosCS

Ciutadans ha acompanyat aquest matí la plataforma Escuela de Todos a una recollida de signatures a Barcelona en defensa del 25% d’hores en espanyol a les aules de Catalunya. El líder de la formació taronja al Parlament, Carlos Carrizosa, ha aprofitat l’acte per a assenyalar el director de l’institut de Manresa que s’ha negat a aplicar la sentència del TSJC al centre. “Els funcionaris es deuen al compliment de la llei, inclosos els directors”, ha dit.

Carrizosa ha assegurat que el seu partit donarà la batalla legal per a garantir el compliment de la sentència avalada pel Tribunal Suprem. “No hi haurà suficients llistes separatistes per a tots els que es quedin sense treball per incomplir sentències”, ha assegurat el portaveu taronja. Aquest és el futur, ha vaticinat, que li espera al director de Manresa “si persisteix a vulnerar els drets dels alumnes i pares de l’institut”.

“Recordem als funcionaris que el seu capritx o ideologia política no ha de ser el que els guiï en les seves responsabilitats”, ha assenyalat Carrizosa. També ha explicat que la seva formació ja ha sol·licitat informació al Govern sobre el cas de Manresa per a estudiar si els fets són “constitutius de delicte”. En la mateixa línia, ha recordat que Ciutadans emprendrà “accions legals” contra els responsables del Departament d’Educació.

Davant la negativa de l’Ajuntament de Vic de permetre la instal·lació d’una carpa informativa d’Escuela de Todos per ser “contrària a la moral, els bons costums ciutadans i l’ordre públic”, Carrizosa ha dit que “Cs posarà a la disposició de l’entitat la seva infraestructura territorial per a la seva campanya de recollida de signatures”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides