Qui va passar de la conferència d’Aragonès a Madrid?

Pere Aragonès

El soci d’Esquerra al govern de la Generalitat, Junts per Catalunya, no va enviar cap representant a la conferència que el president Pere Aragonès va pronunciar dimecres al Club Siglo XXI de Madrid. Hi havia representants de molts altres partits del Congrés, però cap de qui en teoria és el principal aliat dels republicans. Tampoc es va poder veure cap membre de la CUP. En canvi, sí que hi havia membres del PDECat, els postconvergents escindits de Junts.

D’altra banda, entre els assistents al fòrum madrileny, fins i tot hi havia la ministra de Política Territorial i portaveu de l’Executiu central, la socialista Isabel Rodríguez, i també hi era present el titular d’Universitats, Joan Subirats, dels comuns.

Crida l’atenció que després, en el torn de preguntes, el president es mostrés confiat a acabar la legislatura, malgrat les manifestes tibantors entre ERC i Junts.

Entre els assistents, va córrer la brama que segurament els polítics de Junts havien quedat per veure el partit que disputaven el FC Barcelona i el Reial Madrid, un partit que va començar a les vuit del vespre i va coincidir amb la conferència en el seu tram final.

(Visited 280 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari