La multinacional japonesa Sony es despenja del Mobile World Congress

Les grans firmes de telecomunicacions mantenen per ara la participació en el MWC tot i l'absència de la marca nipona

El Mobile 2020, marcat pel coronavirus

Sony no participarà de forma presencial a l’edició d’enguany del Mobile World Congress a causa de la pandèmia. Segons ha avançat la SER Catalunya, l’empresa japonesa descarta tenir un estand a la fira, i a hores d’ara es desconeix si hi prendran part de forma virtual.

Així, la incògnita és com anunciaran les novetats de la marca per aquest 2022, que solen fer a la cita barcelonina. Sony ha cancel·lat la seva presència a les dues edicions anteriors pel mateix motiu, sent en ambdues ocasions de les primeres grans marques en anunciar-ho. A hores d’ara és l’única gran baixa per l’edició del Mobile World Congress.

Precisament, aquesta setmana, el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, va reafirmar la voluntat que la fira mundial del mòbil se celebrés al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març, tal com està previst per ara, i que només consideraria un canvi de plans si així ho determinaven les autoritats sanitàries. Segons Hoffman, s’hi esperen més de 1.500 expositors i assistents provinents de més de 150 països.

Les grans empreses de telecomunicacions mantenen per ara la participació al Mobile tot i l’absència de la marca japonesa. Marques com Telefònica, Vodafone, Orange i Ericsson han confirmat a l’ACN que mantenen l’assistència presencial encara que totes han puntualitzat que segueixen l’evolució de la covid de prop per a prendre la millor decisió per als seus empleats.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.