Els casos de covid col·lapsen els CAP

Aquest dilluns es van atendre prop de 100.000 casos

Continua creixent la pressió hospitalària

Els Centres d’Atenció Primària (CAP) de Catalunya es troben saturats per les visites que fan els pacients amb covid a aquests centres ambulatoris. Dades del Departament de Salut diuen que aquest dilluns van haver prop de 100.000 atencions als CAP de pacients amb coronavirus. Aquest dimarts la xifra de consultes per covid als ambulatoris ha estat de 76.821.

Salut ha informat que avui hi ha 2.312 persones ingressades per covid als centres hospitalaris de Catalunya, 22 pacients més que el dia anterior. També ha informat que hi ha 38.785 casos nous de coronavirus que han estat confirmats per PCR o TU, i que la xifra global des de l’inici de la pandèmia se situa en 1.589.075 contagiats pel virus.

Els contagis de la sisena onada de covid-19 a Catalunya no ha baixat tot i que si ho ha fet la velocitat de propagació de la variant omicrón, que se situa en una Rt d’1,8. En les darreres hores s’han notificat 35 noves morts per covid-19, xifra que eleva 24.917 els morts a Catalunya per coronavirus des de l’inici de la pandèmia.

(Visited 45 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari