El toc de queda s’acabarà el dia 20 a Catalunya

El govern de la Generalitat no preveu prorrogar-lo "si les previsions es compleixen"

L’executiu català no preveu prorrogar el toc de queda nocturn, per la qual cosa la nit de dimecres a dijous de la setmana vinent el toc de queda quedarà suspès com a mesura per fer front a la sisena onada de covid-19. Així ho ha anunciat la portaveu del govern català, Patrícia Plaja, en la roda de premsa posterior a la reunió de l’executiu.

Patrícia Plaja ha fet l’anunci, en el qual ha concretat que el pròxim dia 20 de gener s’acabarà el toc de queda que prohibia la circulació de persones per la via pública entre la 1h i les 6h, tret d’algunes excepcions. Plaja, però, ha supeditat aquest anunci “si les previsions es compleixen”, unes previsions que apuntarien una millora en les dades de la pandèmia.

La portaveu de l’executiu català ha afirmat que el govern no demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya la pròrroga del toc de queda que ha estat vigent des del passat 23 de desembre quan l’executiu català el va aplicar per frenar l’augment de contagis arran de la nova variant òmicron i la sisena onada de la covid-19. Juntament amb el toc de queda, el govern va posar marxa noves restriccions i mesures anticovid a Catalunya, com és la limitació de fins a deu persones en les reunions, una mesura que es mantindrà més enllà del dia 20.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari