Aragonès: “No hi ha temps a perdre per trobar una solució que permeti als catalans decidir el seu futur”

El president de la Generalitat urgeix el Govern central a concretar el calendari de la taula de diàleg

Foto: @ERCGranollers

El president del Govern, Pere Aragonès, ha tornat a demanar “concreció en el calendari” al Govern central de cara a les pròximes trobades de la taula de diàleg. Aragonès ha afirmat que “la confiança que s’ha de donar en tot procés de negociació” ha d’anar acompanyada de fets concrets.

El líder de l’executiu català ha urgit per això el president del Govern, Pedro Sánchez, a no dilatar la pròxima trobada bilateral que tots dos gabinets han de mantenir: “No hi ha temps a perdre en la recerca de solucions polítiques al conflicte entre Catalunya i l’Estat. No hi ha temps a perdre per trobar una solució democràtica que permeti als catalans decidir el seu futur polític amb absoluta llibertat”, ha dit Aragonès.

El president no ha concretat les dates, però sí que ha avançat que aquesta reunió se celebrarà “en les pròximes setmanes”. Sobre la taula, tal com es desprèn de les seves paraules d’avui, tornarà a plantejar les seves dues principals propostes: un referèndum d’autodeterminació i l‘amnistia dels polítics que van protagonitzar els fets d’octubre de 2017.

Aragonès ha atès els mitjans de comunicació després de visitar l’Ajuntament de Granollers acompanyat per l’alcalde, Josep Mayoral. El president ha afirmat també que el Govern aplicarà a les aules educatives el protocol aprovat pel Govern espanyol en matèria covid malgrat haver-se anunciat “de forma una mica precipitada”.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Aragonès: “No hi ha temps a perdre per trobar una solució que permeti als catalans decidir el seu futur””

Feu un comentari