Quants dies ha tardat Jair Domínguez el 2022 en dir ‘puta Espanya’ a Twitter?

Cinc. El migdia del 5 de gener, el presentador d’Està passant i Bricoheroes, de TV3, i El búnquer, de Catalunya Ràdio, va pujar a Twitter aquest missatge: “Faré aquesta reflexió un cop més perquè s’ha de fer cada any: el puta espanya és molt més poderós que el visca catalunya. Això ja canviarà més endavant, però encara no som en aquest punt. Bona tarda”. Jair Domínguez té una mica més de cent mil seguidors en aquesta xarxa social i molts d’ells van aplaudir el seu exabrupte reproduint-lo o, fins i tot, fent muntatges visuals que incloïen el “puta Espanya”.

A Instagram, l’última vegada que Domínguez va penjar una fotografia amb aquest improperi va ser el 26 de novembre passat. Hi apareixia ell darrera d’un teclat on hi havia enganxada l’expressió “puta España”. A 7.046 dels 80.800 seguidors que té a Instagram els va agradar aquest post. La secta que l’ha convertit en el líder de la promoció d’aquest insult als espanyols encara no ha estat satisfeta amb el primer “puta Espanya” del 2022 a Instagram.

Ni el director de TV3, Vicent Sanchis, ni el de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, li han retret mai que hagi dit “puta Espanya” en aquests mitjans en anys anteriors. De moment, s’ha estrenat a Twitter. Ben segur, els seus deixebles esperen que ho torni a fer a l’Instagram de Mark Zuckerberg i a la TV3 i la Catalunya Ràdio de tots els catalans.

(Visited 308 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari