Fecasarm culpa la Generalitat de la pèrdua de 1.000 ME de l’oci nocturn i la restauració durant el Nadal

L'entitat xifra en 200 milions l'impacte negatiu de les restriccions a Barcelona i reclama al govern ajuts "dignes"

Festa de Cap d'Any
Festa de Cap d'Any

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha xifrat en uns 1.000 milions d’euros el perjudici econòmic que han causat a tot Catalunya les restriccions aplicades pel govern de la Generalitat per evitar la propagació de la covid-19 durant aquestes festes nadalenques.

D’aquests 1.000 milions, l’agrupació del sector de l’oci nocturn i la restauració calcula que 200 milions s’han perdut a Barcelona, 160 milions dels quals en la restauració i els 40 milions restants, en negocis com les discoteques.

Només durant la nit de cap d’any, l’impacte a Catalunya sobre l’oci nocturn va ser de 75 milions i sobre la restauració, de 90 milions, segons les xifres de Fecasarm.

En declaracions recollides per Betevé, el secretari general d’aquesta agrupació sectorial, Joaquim Boadas, ha considerat que els 40 milions d’euros en ajuts facilitats per la Generalitat són un import “ridícul” i reclama al govern català uns ajuts “dignes”.

(Visited 71 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari