El TSJC avala dues setmanes més el toc de queda a Catalunya

El tancament de l'oci nocturn i la limitació de persones en les trobades privades s'estenen fins al 21 de gener

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha avalat la decisió del Govern de la Generalitat de prorrogar dues setmanes més el toc de queda a 133 municipis de Catalunya. La mesura estarà en vigor, almenys, fins al 21 de gener.

La Justícia ha acceptat així mateix ampliar les restriccions que afecten l’oci nocturn, que continuarà tancat, i a les trobades socials. Les reunions privades segueixen limitades a un màxim de 10 persones, mentre que a bars, restaurants i recintes culturals també s’apliquen reduccions d’aforament. Als actes religiosos i cerimònies civils serà del 70%. A més, el TSJC ha prorrogat també l’ús del certificat covid als espais on ja se sol·licita.

L’objectiu de la Generalitat és “mantenir la reducció de la interacció social i el moviment de la ciutadania per a frenar l’ascens de contagis i disminuir la pressió assistencial en el sistema sanitari”.

El Govern va sol·licitar ahir de manera formal a la Justícia l’ampliació de les restriccions dues setmanes més i, després que la Fiscalia no s’oposés a la pròrroga, el TSJC l’ha acceptat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.