Concentracions oposades pels talls de la Meridiana

Representants de Cs, PP i Vox se sumen a la cassolada convocada pel col·lectiu Meridiana Sin Cortes

Protesta contra els talls de la Meridiana
Protesta contra els talls de la Meridiana

Dues concentracions han coincidit aquest dimarts al vespre a la confluència de l’avinguda Meridiana amb el passei de Fabra i Puig, on des de fa dos anys independentistes tallen el trànsit per protestar contra la sentència dictada pel Tribunal Suprem contra diversos dirigents del procés.

A l’habitual protesta dels independentistes s’ha oposat aquest cop la convocatòria d’una cassolada del col·lectiu veïnal Meridiana Sin Cortes, que ha reivindicat que “La ciutat és de tots” amb una pancarta, i ha rebut el suport dels diputats Nacho Martín Blanco, Anna Grau (Ciutadans) i Joan Garriga (Vox), i del regidor Josep Bou (PP).

Els Mossos d’Esquadra han separat aquesta protesta, desplaçant-la uns metres, de les desenes d’independentistes, que han cridat “fora feixistes dels nostres barris” als manifestants contraris als talls. Un d’ells ha cridat repetidament amb un megàfon “Anna Grau al paredón”.

La mobilització contra els talls, a la qual s’ha sumat un centenar de persones, ha recorregut un tram de la Meridiana i s’ha dissolt una estona abans que ho fes la concentració independentista, a la qual ha assistit el diputat de Junts Francesc de Dalmases.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.