Ciutadans anuncia accions judicials contra el Govern per no implantar el 25% de castellà

Carrizosa carrega contra la protecció dels docents i directors que incompleixin la sentència del TSJC

El líder del grup parlamentari de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa

Foto: @CiutadansCs

El president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, ha anunciat a través de les xarxes socials que el seu partit emprendrà “accions penals contra el Govern” per l’acord que ha pres aquest dimarts el Consell Executiu de protegir “per totes les vies institucionals, polítiques i jurídiques” els professors i directors que incompleixin la sentència del 25% de classes en castellà en determinats centres i aules.

Carrizosa ha assegurat que la mesura acordada per l’executiu català “proclama la seva voluntat de no implantar el 25% de l’ensenyament en castellà“, i ha criticat que el Govern destini recursos “per vulnerar els drets dels ciutadans emparats pel TSJC, induint els funcionaris a vulnerar-los també”. En aquest sentit, el líder de Cs a Catalunya ha demanat als treballadors públics que no es deixin enganyar per l’acord, al qual s’ha referit com “la poció d’indemnitat encarregada pel Govern”.

“Fem una crida a què no es deixin prendre el pèl: les conseqüències per incomplir la llei i les sentències les paga qui les incompleix”, ha advertit Carrizosa.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari