Salut notifica 8.117 nous casos i cap mort per coronavirus en les últimes 24 hores

Els hospitals catalans sumen 79 pacients més i les UCI, 10 crítics més

La festivitat d’Any Nou ha reduït significativament el nombre de nous contagis de covid-19. El Departament de Salut ha comunicat avui 8.117 casos de coronavirus més, una quarta part dels notificats en el dia d’ahir. La nota positiva radica en el fet que els hospitals catalans no han registrat cap nova defunció en les últimes 24 hores a causa de la pandèmia, per la qual cosa la xifra es manté en 24.623.

El nombre de persones ingressades a causa del coronavirus sí que torna a augmentar. Els centres hospitalaris sumen 79 pacients més, la qual cosa eleva el total a 1.671. D’ells, 443 es troben en estat crític a les UCI, que respecte a l’anterior actualització suma 10 pacients més. D’ells, 286 requereixen intubació.

La velocitat de reproducció de la malaltia (Rt) baixa a 1,81 i el percentatge de positivitat dels tests d’antígens i PCR se situa en 24,99%. És a dir, una de cada quatre proves realitzades resulta positiva. Per la seva part, la incidència acumulada a 14 dies és de 2.397 per cada 100.000 habitants després de pujar més de 200 punts en un dia. A 7 dies, la IA és de 1.586.

Quant a la vacunació, el 79,7% de la població catalana està vacunada amb almenys una dosi de la vacuna, mentre que un 76,4% ja té la pauta completa de la vacunació.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.