L’oci nocturn no podrà obrir la nit de Cap d’Any

El TSJC ha rebutjat els recursos presentats per les dues patronals del sector, Fecasarm i Fecalon

Discoteca
Discoteca

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat els dos recursos contenciosos administratius que van presentar les dues patronals de l’oci nocturn, Fecasarm i Fecalon, i la Plataforma d’Empresaris Afectats pel covid (Peacovid-19) contra les darreres restriccions aplicades per la Generalitat: el tancament de les discoteques, el toc de queda i la reducció d’aforaments. Així, els locals d’oci nocturn hauran de romandre tancats durant els pròxims dies, també la nit de Cap d’Any.

La sala ha denegat l’aplicació de les mesures cautelars que demanaven les entitats, és a dir, la suspensió temporal de les mesures dictades pel Govern català, i ha donat fins dimarts vinent a l’Executiu per presentar les al·legacions pertinents a la petició de l’oci nocturn. Pels magistrats, l’interès general es basa en la salut pública i en el fet d’intentar no col·lapsar el sistema sanitari.

Les patronals del sector, però, asseguren que mantenir els locals tancats en una nit com la de Cap d’Any provocarà que s’originin molts botellots i que se celebrin festes il·legals sense cap mena de mesura preventiva. A més, segons els seus càlculs, no celebrar aquesta nit els suposarà pèrdues d’uns 90 milions d’euros en la restauració i de 75 milions d’euros en l’oci nocturn.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.