Sanitat redueix aforament d’estadis al 75% i el dels pavellons fins al 50%

Les comunitats autònomes podran decidir si baixen encara més el topall; Catalunya l'havia situat al 70%

Camp Nou

Després d’uns mesos de normalitat pel que fa a la capacitat dels estadis i recintes esportius, torna la reducció d’aforament davant la sisena onada de la covid. Així ho han acordat el ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes, que han situat ara els topalls d’aforament en el 75% en espais exteriors i en el 50% en espais interiors.

Ara bé, cada comunitat autònoma podrà decidir si rebaixa encara més aquest percentatge segons quins siguin els indicadors de la pandèmia. Les noves mesures que va anunciar el Govern la setmana passada marcaven un 70% d’aforament en tots els recintes esportius.

El nou acord, per tant, obliga l’executiu català a rebaixar l’aforament en espais interiors, mentre que podrà mantenir el que havia estipulat per a exteriors.

El Consell Interterritorial també ha aprovat escurçar les quarantenes de deu dies a set. El criteri serà aplicable a totes les persones contagiades, també a aquelles que tinguin símptomes, donant per entès que acabat aquest termini la capacitat de contagi haurà disminuït.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari