Sánchez, a Aragonès: L’aposta del Govern espanyol és “superar el procés”

El president espanyol evita anunciar la data de la nova reunió de la taula de diàleg i prioritza vèncer la pandèmia

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat avui que el seu objectiu en la taula de diàleg amb el Govern català és “superar el procés i deixar de tenir dos blocs de la societat catalana separats”. Així ha respost el líder socialista a les paraules del president de la Generalitat, Pere Aragonès, qui va reivindicar la necessitat que la negociació ofereixi “resultats tangibles” o, en cas contrari, buscarà alternatives.

La taula de diàleg té previst reunir-se el mes de gener a Madrid després d’una primera trobada a Barcelona. No obstant això, Pedro Sánchez ha evitat posar data a la segona trobada: “Ja direm quan es reunirà la taula. Es reunirà segur, però és de sentit comú que deixem unes setmanes per a treballar en el que importa a la ciutadania, que és la sisena onada i consolidar la recuperació econòmica al país”. Europa Press ha recollit les declaracions del president en la seva compareixença en La Moncloa per a fer balanç de l’any.

En plena sisena onada de covid-19, Pedro Sánchez ha subratllat que és de “sentit comú” que la prioritat per a tots dos executius siguin ara la lluita contra la pandèmia i la recuperació econòmica. “És lògic”, ha dit, que les seves prioritats “en l’urgent” siguin aquestes.

Així mateix, Sánchez ha afirmat que “tothom” pretén aconseguir resultats tangibles en la negociació. També ha reafirmat la seva aposta pel diàleg en pro de “la concòrdia i la convivència” en una societat “que ha viscut fracturada” en els últims anys i ara ha recuperat “la normalitat”.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari