Hisenda actualitza llista de morosos amb noms com Eto’o o Sergi Arola

També són a la llista el futbolista Dani Alves, l'escriptor Ildefonso Falcones i l'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres

El cuiner català Sergi Arola, l’exfutbolista del Barça Samuel Eto’o i Twitter, entre molts altres, han entrat a la llista de morosos publicada aquest dilluns per l’Agència Tributària, que aquest any s’ha duplicat perquè té uns criteris més estrictes.

Concretament, Arola deu 985.000 euros, Eto’o 981.000 i Twitter 800.000. En total, hi ha més de 7.200 morosos al llistat, gairebé el doble que els que es van publicar al juny. Això és perquè, aquesta vegada, l’agència tributària ha publicat el nom d’aquelles persones i empreses que deuen més de 600.000 euros, mentre que fins ara es fixava en les que en devien més d’un milió.

En total, el deute que ha aflorat puja a 18.200 milions d’euros. El 40% d’aquest import correspon a deutors que estan en un procés concursal. Entre les dades, destaca que el nombre de deutors que deuen un milió o més ha baixat un 11%.

A la llista feta pública avui, que la segueix liderant l’empresari Agapito García amb 14,9 milions, també hi ha l’empresari i exsoci d’Iñaki Urdangarin Diego Torres, que deu 956.000 euros.

També es mantenen a la llista, encara que amb menys deute, l’exbanquer Mario Conde (7,8 milions), l’actriu Paz Vega (3 milions), l’escriptor César Vidal (2,6 milions), l’entrenador Carlo Ancelotti (1,4 milions), l’escriptor català Ildefonso Falcones (1,3 milions), el futbolista del Barça Dani Alves (1 milió) o la presentadora Patricia Conde (1 milió).

Per contra, surten del llistat el vicepresident del Sevilla Futbol Club, José María del Nido Carrasco, l’aplicació Glovo o el club de bàsquet Estudiantes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.