Puigneró fitxa un guionista d”El Búnquer’

Jordi Caballé escriurà discursos del vicepresident de la Generalitat

Jordi Puigneró
Jordi Puigneró

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha reclutat Jordi Caballé, guionista del programa de Catalunya Ràdio El Búnquer, perquè li escrigui discursos. Caballé, segons la descripció oficial de la seva nova feina, assessorarà Puigneró “en l’àmbit de la comunicació institucional”, elaborarà “documents que li serveixin de suport a les seves intervencions públiques”, “analitzarà i proposarà mesures per impulsar fórmules de projecció i coneixement” de l’activitat del Departament de Polítiques Digitals i Territori, i valorarà “l’impacte de les actuacions” de la conselleria en els mitjans de comunicació.

Segons publica El Confidencial, Caballé, que es presenta professionalment com un especialista en màrqueting, percebrà un sou de més de 60.000 euros anuals per assumir aquestes responsabilitats després d’haver escrit els guions d’El Búnquer, l’espai de Catalunya Ràdio que presenten Jair Dominguez i Peyu, els protagonistes de diverses polèmiques pel contingut dels gags de programa d’humor que comparteixen a TV3, Bricoheroes.

El nou assessor de Puigneró va difondre a Twitter el gag de Bricoheroes, retirat per TV3, on un dels dos presentadors plantejava a l’altre que la reina Letizia li fes una fel·lació, i va explicar que ho feia per amplificar-ne el ressò, ja que considerava que la televisió pública l’havia censurat.

Caballé arriba a Polítiques Digitals i Territori en el context marcat pel fiasco informàtic del web de Salut que facilita el passaport covid -l’exigència del qual es va endarrerir una setmana pel col·lapse causat per l’allau de peticions- i de les incidències de Rodalies amb protestes dels sindicats pel traspàs de les competències a la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.