Nou acord d’ERC, Junts i PSC per renovar la Sindicatura de Comptes

Proposen Miquel Salazar per presidir-la i també acorden renovar el Consell de Garanties Estatutàries

Miquel Salazar

Miquel Salazar, que ja forma part de la Sindicatura de Comptes a proposta del PSC, presidirà la institució en virtut de l’acord segellat entre els socialistes, ERC i Junts. Es tracta de nous acords, que se sumen als d’ahir, que van desbloquejar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), la Sindicatura de Greuges i l’Agència Catalana de Protecció de Dades. Acompanyaran a Salazar aquests altres membres de la sindicatura: Llum Rodríguez, Ferran Roquer, Josep Viñas, Manel Rodríguez, M. Àngels Cabasés i Anna Tarrach.

També hi ha acord en la incorporació de sis membres nous al Consell de Garanties Estatutàries (CGE), dos per cada partit integrant de l’acord. El PSC ha proposat Eduard Roig i Laura Díez-Bueso; ERC ha plantejat els noms de Mercè Barceló i Enoch Albertí; i Junts hi ha situat Montse Rosell i Francesc Esteve. Tot apunta que el nou president del CGE podria ser el jurista Joan Vintró, que ja en forma part.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.