Quina broma de mal gust va fer Jair Domínguez a l’últim capítol de ‘Bricoheroes’

Jair Domínguez i Peyu, en el capítol de 'Bricoheroes' emès el 19 de desembre

Dir que els ninots de neu no tenen peus com Àngel Casas. Jair Domínguez va fer aquest comentari mentre dissenyava amb Lluís Jutglar (Peyu) un llum de Nadal que semblava un ninot de neu. Casas ha patit una greu malaltia que ha comportat que li hagin hagut d’amputar les dues cames. En aquest capítol també els va tocar el rebre a l’ex-president del govern espanyol Felipe González i als toreros, una professió de la que habitualment es burlen els protagonistes de Bricoheroes.

A Felipe González el van vincular erròniament a l’empresa Endesa perquè amb la que va estar lligat va ser amb Gas Natural Fenosa, que actualment és Naturgy. D’ell van dir que “si el puges a un barco l’únic que sap fer és despullar-se i fumar-se un puro”. Dels toreros van fer broma parlant de quan el toro els clava una banya. “Haber estudiao!!!”, va cridar Jair com si estigués entre el públic d’una plaça de braus. També es van burlar de la gent de Vigo i del seu alcalde.

El capítol es va cloure amb els dos protagonistes del programa penjant a la paret de l’església de Muntanyola, el poble natal de Peyu, un llum de Nadal en forma de penis. Per penjar-lo van comptar amb l’ajut d’una grua cedida per l’ajuntament de Muntanyola.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.