Els comuns aparten Giró de l’escenificació del seu pacte

Els pressupostos de la Generalitat per al 2022 tindran l’aval definitiu aquest dijous, després que el Parlament els aprovi. I això passarà pel pacte que el Govern i els comuns han tancat, i que ha generat polèmiques entre Esquerra Republicana i Junts x Cat i divisió dins d’aquesta formació.

Pocs dies abans de la votació, i després de fer veure que les darreres setmanes negociaven, el president, Pere Aragonès, i la líder dels comuns, Jéssica Albiach, van escenificar l’acord definitiu amb una reunió al Palau de la Generalitat, i van presentar el pacte amb tot el que ja estava anunciat.

Era només una foto, però era la que simbolitzava el pacte. És curiós que, tot i tractar-se del pressupost, el conseller d’Economia, Jaume Giró, no hi fos. Fonts coneixedores dels detalls, però, asseguren que van ser els comuns els que van exigir que no sortís a la foto.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.