El conseller González-Cambray, a la diana

La decisió del Tribunal Suprem de confirmar la sentència del TSJC que demana aplicar un 25% de classes en castellà de manera sistemàtica a tots els centres educatius de Catalunya va desencadenar una allau de reaccions abrandades, tant des del món catalanista i independentista, com des dels entorns constitucionalistes i de la dreta més espanyolista.

Però qui es va col·locar al centre de la polèmica va ser el conseller d’Educació, Josep González-Cambray. La seva irada reacció, com entomava les crítiques i el seu to en les declaracions han provocat un qüestionament intern, fins i tot dins de les files d’ERC. Tot i considerar encertats els seus plantejaments i les seves decisions, la seva manera de fer i de comunicar, en un moment de gran atenció mediàtica, li ha fet perdre punts davant el president i entre els independentistes.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.