Aragonès considera insuficients les mesures anunciades per Sánchez

El president del govern de Catalunya demana mesures més valentes, coordinades, i a tot l'Estat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, considera “clarament insuficients” les mesures proposades pel president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per frenar la sisena onada de la covid, entre les quals hi ha l’obligatorietat de la mascareta també en els espais exteriors.

Durant la reunió telemàtica amb els caps dels governs autonòmics, Aragonès ha reclamat a la Moncloa “més valentia” en les accions per aturar els contagis i ha insistit en la urgència dels fons covid per fer front als estralls de la pandèmia. També ha demanat que els pares amb fills en quarantena puguin agafar la baixa laboral per fer-se’n càrrec.

El cap del govern català s’ha mostrat sorprès per les poques mesures exposades pel president del govern de l’Estat i ha deixat clar que el virus no entén de territoris, i per això considera que cal seguir l’exemple d’altres països europeus. Així ha demanat, com ho ha fet prèviament el lehendakari Iñigo Urkullu, mesures més valentes, coordinades, i a tot l’Estat, amb els matisos convenients adaptant-se a la realitat epidemiològica de cada territori.

Aragonès ha explicat les mesures que va anunciar per a Catalunya i que entraran en vigor la nit de dijous a divendres si els tribunals ho autoritzen, i ha demanat que s’apliquin mesures de restricció als altres territoris de l’Estat, incidint en la forta interacció entre territoris, especialment en aquestes dates.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.