A JxCat li entren moltes presses per Barcelona

La carrera electoral per l’Ajuntament de Barcelona tornarà a ser una loteria i totes les opcions estan obertes. No sembla que cap partit tingui molt clar guanyar les eleccions municipals del 2023, i encara menys poder tenir l’alcaldia. I això fa que tots els partits hagin centrat esforços en aquesta batalla des de ja fa mesos.

Però a JxCat deuen haver vist que, segons els sondejos, encara no tenen una previsió de suports suficients per entrar en la carrera pels primers llocs. I és per això que al partit de Carles Puigdemont i Jordi Sánchez li han entrat ara totes les presses del món per donar a conèixer la que volen que sigui la seva candidata a l’alcaldia, Elsa Artadi, i potenciar el seu projecte. Actes a tots els districtes, passejades pels barris, entrevistes i presència mediàtica d’Artadi a tot arreu, reunions i trobades amb sectors estratègics, i una intensa acció a les xarxes socials.

Tot és poc per intentar recuperar un camí cap als primers llocs de la intenció de vot que, fins ara, no han pogut tenir. Artadi és una persona coneguda entre els seus; el seu pas pel govern de la Generalitat i haver estat la cara visible de les últimes municipals l’han situat a l’imaginari independentista. Però només amb els propis no es guanyen eleccions, i per això JxCat ara té pressa per impulsar-la a Barcelona.

(Visited 149 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari