Salvador Illa es confina pel positiu de Francina Armengol

La presidenta de Balears va participar en el congrés del PSC i obliga el nou primer secretari a guardar quarantena

El flamant primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha hagut d’abandonar a correcuita els estudis de RAC1 on se l’estava entrevistant aquest dilluns  quan ha rebut la noticia que ahir va estar en contacte amb un positiu per coronavirus. L’afectada en qüestió era la presidenta de Balears , Francina Armengol, la qual va assistir al congrés extraordinari que els socialistes catalans han fet a Barcelona aquest cap de setmana.

Francina Armengol, a través de Twitter, anunciava aquest matí al voltant de les 9h: “Acabo de rebre la notícia. He donat positiu per Covid. Ja estic guardant quarantena i tots aquests dies seguiré fent feina via telemàtica des de casa. Estic bé i gràcies a estar vacunada només tenc símptomes lleus”. Armengol conclou el missatge dient: “Vacunem-nos i especialment en aquestes dates, cuidem-nos!”.

Poc després, i també a través de Twitter, Salvador Illa ha anunciat: “Després de conèixer el positiu per covid-19 de la presidenta Francina Armengol, seguint estrictament les recomanacions sanitàries i els protocols establerts, ara aniré a fer-me una PCR i faré quarantena. Durant tots aquests dies, seguiré treballant de forma telemàtica des de casa”.

Hi ha constància que en el congrés del PSC es van prendre totes les mesures de protecció i control de la pandèmia establertes per les autoritats sanitaris per evitar contagis per coronavirus. Es dona la circumstància, però, que en aquest context Armengol va participar també en un debat amb el president de la Comunitat Valenciana, Ximo Puig, i la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, en un acte en el qual va estar la direcció del PSC i al voltant de 800 delegats de la formació catalana.

(Visited 40 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari