Elena anuncia que Trapero seguirà al cos de Mossos d’Esquadra

El conseller defensa que el relleu afirma la bona feina del major

El conseller Elena compareix amb el nou comissari en cap Estela
El conseller Elena compareix amb el nou comissari en cap Estela

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena (ERC), ha anunciat que Josep Lluís Trapero, el major a qui acaba de rellevar com a màxim responsable policial dels Mossos d’Esquadra, continuarà al cos en una responsabilitat encara per determinar.

En la roda de premsa on ha comparegut acompanyat del nou comissari en cap dels Mossos, Josep Maria Estela, Elena ha explicat que han estat parlant amb Trapero de la futura responsabilitat que desenvoluparà i que “ho acabrem de decidir”. “Volem comptar amb la seva experiència i així serà”, ha indicat afirmant que seguirà al servei de “la segureta pública del país”.

El titular d’Interior, a més, ha assegurat que és voluntat de Trapero continuar als Mossos i que Interior li ha formulat “propostes” que el major es prendrà un temps per valorar. De fet, ha apuntat que fins després de les festes nadalenques no s’anunciarà el futur professional de Trapero.

Elena, d’altra banda, ha emmarcat el relleu en “una afirmació de la bona feina feta” i no en “una negació del passat”, i ha defensat que ara calia “cercar una nova etapa” en la qual ha destacat com a claus el relleu generacional, el treball en equip, la feminització, una major rellevànca del territori i les noves tecnologies. Segons ha exposat, ara finalitza una etapa “de desplegament” en el cos policial català.

Sobre la feminització i el fet que el nou comissari en cap sigui també un home, el conseller ha defensat la tria d’Estela esgrimint que era el més adquat per la seva trajectòria, de gairebé tres dècades en el cos amb responsabilitats destacades en diverses àrees geogràfiques.

(Visited 246 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari