Sánchez, sobre el cas de Canet: “Hem de denunciar qualsevol classe d’assetjament”

El president del Govern aposta pel "sentit comú" i defensa la llengua com a un "formidable vehicle per a la convivència"

El president del Govern, Pedro Sánchez, s’ha referit a la recent polèmica entorn del català per a defensar que “hem de continuar denunciant qualsevol classe d’assetjament vingui d’on vingui”. Sense fer esment explícit al cas de Canet, el cap de l’Executiu ha apostat de manera decidida per la convivència, però no ha volgut concretar quin és el seu model lingüístic per a l’educació catalana ni quins passos donarà el seu Gabinet perquè s’apliqui la sentència del TSJC.

“Sempre reivindico que els socialistes hem estat i estem on sempre estem. I hem estat on està la major part de la societat, que és amb el sentit comú i aquest sentit comú ens diu que hem de denunciar qualsevol mena d’assetjament i defensant la legitimitat democràtica i defensant que la llengua és un formidable vehicle per a la convivència. Aquí és on estarà el socialisme, construint convivència des del respecte”, ha dit Sánchez en la clausura del congrés extraordinari del PSC.

Pedro Sánchez també ha fet esment als “excloents”, tant a Catalunya com en el conjunt d’Espanya, per a reivindicar que ell se sent tant membre del PSOE com del PSC. “Apostem per la convivència i la concòrdia”, ha dit, A més, en relació amb els sentiments identitaris, ha destacat que “tenim identitats que sumen” i per això “Catalunya té una gran sort de tenir una multitud d’identitats que multipliquen”.

Sobre la base de tot això, el president de l’Executiu ha assenyalat que “Catalunya necessita un govern progressista” i ha dit que la pandèmia ha demostrat que “ara mateix no es tracta de compartimentar sobiranies petitones, sinó de conjuminar-les totes en benefici de l’interès general i de la prosperitat”.

(Visited 67 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari