Casado, sobre la querella de Junts: “A mi un condemnat per sedició com Jordi Sànchez no em dona lliçons”

El líder del PP justifica les seves crítiques a l'escola catalana dient que es va fer ressò d'un article de premsa

Pablo Casado
Pablo Casado

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha respost durament a la que querella que li va presentar ahir Junts amb un atac al secretari general dels postconvergents, Jordi Sànchez. Casado ha assegurat que no els “callaran” i que “un senyor que ha estat condemnat a nou anys de presó per cometre delictes tan greus com el de sedició, que ha destrossat un cotxe de la Guàrdia Civil i que hi ha pujat amb un megàfon a instigar la violència contra les Administracions de l’Estat a mi no em donarà lliçons de legalitat i de democràcia”.

El líder conservador ha justificat les seves crítiques a l’escola catalana -va dir que als nens castellanoparlants els posen pedres en la motxilla o no se’ls deixa anar al bany- dient que es va fer ressò d’una notícia apareguda en la premsa deu anys enrere. “Diuen que és un article antic, i ells parlen de fa 80 anys a Espanya”, ha assenyalat. I ha afegit: “Si jo denuncio l’assetjament a un nen amb una notícia que publicava un mitjà de comunicació és incitació a l’odi?”.

Pablo Casado ha pronunciat aquestes paraules en el congrés del PP d’Aragó un dia després que Junts es querellés contra ell davant el Tribunal Suprem per calúmnies, injúries i incitació a l’odi.

De fet, Casado s’ha reafirmat en les seves declaracions i ha afirmat que li “encantaria que el cas de Canet de Mar fos una excepció, però cada dia apareixen 50 cartes de pares” amb casos similars. I sobre la concentració celebrada ahir a Barcelona per Som Escola, ha dit amb to irònic que els defensors de la immersió “es manifesten per a continuar excloent als nens els pares dels quals volen que se’ls eduqui en castellà i això és pura concòrdia i pura festa”.

(Visited 140 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Casado, sobre la querella de Junts: “A mi un condemnat per sedició com Jordi Sànchez no em dona lliçons””

Feu un comentari