Casado, sobre la querella de Junts: “A mi un condemnat per sedició com Jordi Sànchez no em dona lliçons”

El líder del PP justifica les seves crítiques a l'escola catalana dient que es va fer ressò d'un article de premsa

Pablo Casado
Pablo Casado

El president del Partit Popular, Pablo Casado, ha respost durament a la que querella que li va presentar ahir Junts amb un atac al secretari general dels postconvergents, Jordi Sànchez. Casado ha assegurat que no els “callaran” i que “un senyor que ha estat condemnat a nou anys de presó per cometre delictes tan greus com el de sedició, que ha destrossat un cotxe de la Guàrdia Civil i que hi ha pujat amb un megàfon a instigar la violència contra les Administracions de l’Estat a mi no em donarà lliçons de legalitat i de democràcia”.

El líder conservador ha justificat les seves crítiques a l’escola catalana -va dir que als nens castellanoparlants els posen pedres en la motxilla o no se’ls deixa anar al bany- dient que es va fer ressò d’una notícia apareguda en la premsa deu anys enrere. “Diuen que és un article antic, i ells parlen de fa 80 anys a Espanya”, ha assenyalat. I ha afegit: “Si jo denuncio l’assetjament a un nen amb una notícia que publicava un mitjà de comunicació és incitació a l’odi?”.

Pablo Casado ha pronunciat aquestes paraules en el congrés del PP d’Aragó un dia després que Junts es querellés contra ell davant el Tribunal Suprem per calúmnies, injúries i incitació a l’odi.

De fet, Casado s’ha reafirmat en les seves declaracions i ha afirmat que li “encantaria que el cas de Canet de Mar fos una excepció, però cada dia apareixen 50 cartes de pares” amb casos similars. I sobre la concentració celebrada ahir a Barcelona per Som Escola, ha dit amb to irònic que els defensors de la immersió “es manifesten per a continuar excloent als nens els pares dels quals volen que se’ls eduqui en castellà i això és pura concòrdia i pura festa”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Casado, sobre la querella de Junts: “A mi un condemnat per sedició com Jordi Sànchez no em dona lliçons””

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.