Un mosso candidat de Junts diu que Cs vol afusellar catalanoparlants

Albert Donaire, de l'ANC i de l'assemblea del CxRep, va ser el 39è de la llista per Barcelona del partit de Puigdemont

Albert Donaire
Albert Donaire

Albert Donaire, l’agent dels Mossos d’Esquadra que va formar part de les llistes de Junts a les darreres eleccions al Parlament de Catalunya, ha dit que Ciutadans voldria executar catalanoparlants, després d’escoltar l’entrevista que el líder del partit taronja a Catalunya, Carlos Carrizosa, va concedir aquest dijous al programa Més 324 (324/TV3).

En un comentari publicat a Twitter aquest divendres, Donaire ha manifestat que “us juro que escoltar en Carrizosa al Més 324 em corrobora de l’odi que ens tenen als catalanoparlants la gent de Ciutadans”, abans d’afegir: “Aquests, si no tinguessin límits, ens portarien a tots al castell de Montjuïc com van fer els franquistes amb Companys! Quin odi en el discurs!”.

Donaire, que ha protagonitzat nombroses polèmiques per les seves expressions a favor de l’independentisme de la línia dura i per insults contra Espanya i els espanyols, va formar part en el 39è lloc de la llista que Junts va presentar per Barcelona a les eleccions al Parlament del passat 14 de febrer, ja que va ser un dels candidats inclosos per Demòcrates, el partit fundat per independentistes de l’antiga Unió Democràtica.

Famós durant els anys del procés per haver sigut el rostre de la sectorial de l’ANC als Mossos, Donaire també es va presentar enguany com a candidat a la votació amb què el Consell per la República, l’organització privada creada a Bèlgica per l’expresident Carles Puigdemont, va triar la seva assemblea, i va ser escollit amb 1.263 vots, més que cap altre candidat a la demarcació de Girona.

(Visited 169 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari