Els treballadors de Nissan aturen la producció durant una hora

Exigeixen una alternativa definitiva després que s’esvaís l’opció de la xinesa GWM

Mobilització de treballadors de Nissan
Mobilització de treballadors de Nissan

Els treballadors de la planta de Nissan a Barcelona, que l’empresa preveu tancar a finals d’aquest mes de desembre, han aturat la producció aquest matí durant una hora per reclamar a les administracions una alternativa definitiva després que la xinesa Great Wall Motors (GWM) retirés el seu pla de reindustrialització.

Els treballadors han manifestat el seu interès en la instal·lació d’una planta per al manteniment de vehicles blindats militars i han demanat una alternativa si aquesta altra “no agrada”, així com més implicació de les administracions.

Segons ha explicat Miguel Ángel Boiza, de CCOO, en declaracions a TV3, l’opció del manteniment dels blindats “és un projecte que nosaltres seguim mantenint viu” i sobre el qual ha afegit que els consta que “hi ha una discussió molt gran” entre el govern d’Espanya i el de la Generalitat.

No obstant això, també ha indicat que activaran l’opció del hub d’electromobilitat per analitzar si s’ajusta a les seves expectatives de creació d’ocupació.

La previsió és que la taula de reindustrialització, que es va reunir d’urgència aquest dilluns, ens torni a trobar aquest divendres amb el govern per tancar un acord.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari