Rajoy nega haver conegut Villarejo i l’existència d’una caixa ‘B’ en el PP

L'expresident defensa la innocència de Fernández Díaz i de tota la cúpula d'Interior imputada en l'operació 'Kitchen'

Mariano Rajoy, compareixent al Congrés en la investigació pel cas 'Kitchen'

L’expresident del govern espanyol i del Partit Popular, Mariano Rajoy, ha declarat avui al Congrés dels Diputats davant la comissió que investiga l’operació ‘Kitchen’, sobre el suposat espionatge a Luis Bárcenas. En la compareixença, l’exmandatari ha assegurat que diu “tota la veritat” sobre la Gürtel, la caixa B del PP i l’operació ‘Kitchen’. Ha assenyalat, de fet, Bárcenas com a únic culpable.

Rajoy ha explicat que, des que va esclatar tot el tema dels sobresous no té “cap mena de relació” amb l’extresorer del PP. També ha dit que no sabia res de l’existència dels papers de Bárcenas fins que un tribunal els va donar per bons.

Pel que fa a l’excomissari José Manuel Villarejo, ha assegurat que no el coneix i que, per tant, no ha intercanviat mai cap missatge amb ell. “No conec el senyor Villarejo, no he parlat amb ell a la meva vida, ni directament ni indirectament. Mai he enviat un missatge al senyor Villarejo i mai m’ha enviat un missatge el senyor Villarejo”, s’ha defensat.

També ha dit que no veu capaç Jorge Fernández Díaz de cometre cap dels delictes que se li atribueixen. En la seva compareixença ha defensat tota la cúpula Interior, imputada per l’operació ‘Kitchen’.

Rajoy, que no té la condició d’investigat en la causa que s’ha instruït a l’Audiència Nacional, també ha negat que la seva llavors número dos, María Dolores de Cospedal, li comentés que s’havia posat en marxa la trama per espiar i robar informació “comprometedora” per al PP i exdirigents del mateix.

En la compareixença hi ha hagut moments de tensió entre Gabriel Rufián i l’expresident espanyol, que s’han acusat mútuament de mentir.

(Visited 55 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari