Què li sembla a Núria Llorach que Peyu difongués el gag censurat de la fel•lació a la Reina?

Vicent Sanchis i Núria Llorach, al Parlament

Normal. Així ho explica en la resposta per escrit que la presidenta de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha donat a la pregunta que li va fer la diputada socialista Beatriz Silva. Silva volia saber com es va filtrar el fragment del programa Bricoheroes de TV3 en què els seus dos protagonistes –Lluís Jutglar (Peyu) i Jair Domínguez– parlaven sobre què els faria il·lusió si fossin molt rics i el primer deia que li agradaria “que me la xupés la Letícia”. TV3 va eliminar aquest gag del programa però Peyu el va penjar al seu perfil de Twitter i va  acusar la televisió que dirigeix Vicent Sanchis de censurar-lo.

Núria Llorach ha justificat el comportament de Peyu així, en la seva resposta parlamentària: “En relació al contingut audiovisual difós a les xarxes per la productora, es tracta d’un contingut propietat de la CCMA, com ja s’ha exposat en seu parlamentària, i que la productora va difondre de manera incomplerta. La direcció de TVC considera que la difusió per la productora d’aquest contingut audiovisual incomplert té una motivació per l’interès de la productora per exposar a la xarxa els fets que van implicar la decisió de la retirada íntegra del gag”.

És a dir, el contingut audiovisual és propietat de TV3. Tot i així, la productora de Peyu el difon a la xarxa i la direcció de TVC entén que ho fa motivada per la necessitat que es coneguin els fets que justificaven la censura. No sempre és fàcil seguir i entendre el que passa pel cap de Llorach o el que li escriuen els que li redacten les respostes parlamentàries.

 

 

(Visited 335 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari