Albiach assegura que el Govern espanyol derogarà la reforma laboral abans que acabi el 2021

La portaveu d'En Comú Podem "aspira a convèncer" la CEOE per a "deixar de ser l'excepció en matèria de temporalitat de tota la Unió Europea"

Foto: @jessicaalbiach

La portaveu d’En Comú Podem en el Parlament, Jéssica Albiach, ha assegurat que “desembre del 2021 serà l’últim mes en què sofrirem la reforma laboral del PP i que el 2022 serà l’any del treball digne”. La líder dels comuns, membre també del Consell Ciutadà Estatal de Podemos, ha ratificat el seu compromís de modificar el marc legal del mercat de treball més enllà de les negociacions amb la patronal.

Albiach ha deslligat les converses amb la Confederació Espanyola d’Organitzacions Empresarials (CEOE) de la derogació de la reforma laboral. “Una cosa són les negociacions i una altra el nostre compromís”, ha dit la portaveu morada. No obstant això, ha afirmat que “en les dues setmanes que queden aspirem a convèncer a la patronal que Espanya ha de deixar de ser l’excepció en matèria de temporalitat de tota la Unió Europea”.

Les reticències dels empresaris a donar el seu braç a tòrcer en la taula de negociació amb el Govern espanyol i els sindicats estan retardant l’acord. La Unió Europea ha instat Espanya aquesta setmana perquè acabi amb la temporalitat en el mercat de treball abans que acabi l’any, un calendari “indicatiu”, en paraules de la portaveu de la Comissió Europea Arianna Podestà.

Jéssica Albiach ha atès els mitjans de comunicació en el marc de la manifestació convocada per la ‘Plataforma + Drets i +Justícia Social’, en la qual també ha participat la Marea Blanca. La portaveu dels comuns ha assenyalat a més que el model d’immersió lingüística català “és un èxit” i ha reclamat no caure en les provocacions dels qui no volen avançar en el diàleg i la convivència.

Després d’erigir-se en soci pressupostari del Govern, Albiach ha indicat, sobre l’estabilitat de l’Executiu Aragonès, que “en tot allò en què nosaltres puguem col·laborar perquè es millori i faciliti la vida de la gent en una situació complicada com l’actual, ens trobaran”.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari