Quin diputat celebra La Casa de Papel perquè “se’n fot” d’Espanya?

Joan Canadell amb la mascareta Maskcat

El gasoliner i diputat de Junts, Joan Canadell, ha piulat la seva satisfacció pel tracte que ofereix la sèrie La Casa de Papel a Espanya. Després de confessar que l’acabava de veure i sense ànim de fer cap “spoiler”, afirma que per a ell “és com l’obra del Quixot 5 segles més tard…”. Ho diu ell, que és un ‘entès’ del Quixot, defensor acèrrim que l’obra de Miguel de Cervantes va ser escrita en realitat en la llengua de Pompeu Fabra i pel català Joan Miquel Servent.

La comparativa ve a tomb de la crítica que segons Canadell la sèrie amaga: “Posa en evidència la decadència d’un Estat, se’n fot d’aquest Estat i a sobre diuen que és una obra mestra… Com en el Quixot no es veuen al mirall”.

L’escrit ha generat força enrenou a la xarxa. Des dels qui li retreuen que miri una sèrie de Netflix en castellà, ara que està de moda reivindicar la quota de català a la plataforma -però ja se sap que aquesta lluita és republicana i Canadell és de l’ala extrema dels juntistes més contraris a les tesis d’ERC…-, passant pels qui li recorden el seu terraplanisme quixotià, fins a arribar a qui li recomana que miri la saga de Torrente, convençuts que Canadell gaudirà de les aventures del policia com a autocrítica espanyola. També hi ha qui demana una sèrie com La Casa de Papel a la catalana, per fer també una mica d’autocrítica.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.