Núria Picas i l’entrenament

Núria Picas és diputada del Parlament de Catalunya i membre d’Esquerra Republicana. Se la pot veure sovint pels despatxos dels republicans a la cambra catalana i a cada ple i cada comissió que té hi assisteix disciplinadament. Però Picas també és un dels referents esportius de Catalunya, la corredora de muntanya més coneguda i una de les que més devoció ha mostrat sempre per la seva passió: l’esport.

És per això que, tot i ser diputada mai ha deixat de córrer i d’entrenar-se. De vegades, però, les obligacions polítiques i esportives se solapen. I durant la pausa per dinar de l’últim ple se la va veure vestida d’esport sortint a córrer i a entrenar-se una estona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.