Miquel Iceta està “frustrat” perquè “li tallen les ales”

Fa dècades que Miquel Iceta es dedica a la política. No ha treballat en cap altra cosa en tota la seva vida professional. Ningú dubta que és clarament un “animal polític”. I per això sempre ha destacat allà on se l’ha volgut col·locar, tant al partit com a les institucions.

Tant és així, que a ell se li va encarregar liderar el Partit dels Socialistes de Cataluya (PSC) quan ningú ho volia fer. Ara, amb el seu relleu al capdavant del PSC, tothom pensava que el seu aterratge al Consell de Ministres seria un premi, una manera de culminar la seva carrera. En contra del que ell i el seu equip esperaven, no ha estat així, i fonts properes al líder socialista asseguren que l’entrada al Govern espanyol està sent “frustrant i frustrada. Voldria fer moltes coses i no és tan fàcil, li han tallat les ales mil cops”, manifesta un col·laborador seu estret.

El ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta, està tenint una presència mediàtica molt inferior de la que ell esperava. Tant és així que el seu equip ha encarregat a l’àrea de comunicació del ministeri reformular tota l’estratègia per tal d’intentar que el ministre tingui molta més presència i pes als mitjans. D’aquesta manera, creuen, podran vendre millor la feina que es fa i potenciar més la figura del ministre de Cultura.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari